..


CHÀO CÁC BẠN GHÉ THĂM BLOG CỦA ĐOÀN LHSBUL 69'




Cảm ơn Bạn thăm Trang Blog
của Lưu học sinh học tại Bulgaria khoá 69-75!

ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА БИВШИТЕ ВИЕТНАМСКИ СТУДЕНТИ В БЪЛГАРИЯ 1969-1975Г!


Thứ Ba, 15 tháng 4, 2014

Лили пее за руски милионер





Примата на родната естрада Лили Иванова ще пее на ушенце на руски милионер. Прочуят щангист в миналото Леонид Жаботински отправил покана към звездата за концерт в Кремъл.
Олимпийският шампион по вдигане на тежести е страстен почитател на Иванова. Преди две години в светските среди плъзна слух, че е предложил ръката и сърцето си на българската прима. Тогава изпълнителката на „Ветрове” отрече клюката и заяви, че с милионера са само приятели. “Нямам намерение да вдигам сватба, защото в това няма никакъв смисъл”, отсече тогава Лили. Естрадната звезда разказала пред свои музиканти, че никога не се е чувствала толкова обичана. “Бяхме в Москва на рождения му ден. В същия ден той ми подари уникално яйце „Фаберже” и златна монета с лика на Николай Втори. Яйцето беше изработено от 24-каратово злато и диаманти. А във вътрешността му се криеха малка бутилка с истинска императорска водка и четири чаши”, похвали се тогава Лили.
Освен с Леонид Жаботински Иванова е приятелка със съпругата на един от най-богатите бизнесмени в Русия – милиардера Алишер Усманов. Дружбата й с Ирина Винер датира още от времето на соца. Неотдавна българската звезда пя на елитно парти в московския ресторант „Шале берьозка” по покана на президентката на всерусийската федерация по художествена гимнастика. Говори се, че за участието си в бляскавото събитие Иванова е взела шестцифрена сума в евро.

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét