..


CHÀO CÁC BẠN GHÉ THĂM BLOG CỦA ĐOÀN LHSBUL 69'




Cảm ơn Bạn thăm Trang Blog
của Lưu học sinh học tại Bulgaria khoá 69-75!

ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА БИВШИТЕ ВИЕТНАМСКИ СТУДЕНТИ В БЪЛГАРИЯ 1969-1975Г!


Thứ Sáu, 10 tháng 5, 2013

Заснеха Гришо и Шарапова да се целуват в Мадрид

Връзката между Григор Димитров и Мария Шарапова е факт и двамата бяха заснети да интимничат на улиците в Мадрид.

Двойката досега упорите криеше своите близки отношения като и двамата отричаха и не искаха медиите да ги хванат на калъп.

Бдителни папараци успяха да хванат как Гришо и Маша се държат ръка за ръка и се целуват страстно докато се разхождат по улиците в Мадрид.

„Мария държеше главата си върху рамото на Григор след което последваха две страсни целувки, докато се държаха здраво за ръцете. След това Димитров разцелува своята приятелка по врата, а тя затвори очи и се усмихна предизвикателно," разказва очевидец.

Двете влюбени гълъбчета използваха свободното си време между мачовете да се разходят в испанската столица. Преди около една година Мария Шарапова прекрати годежа си с баскетболната звезда Саша Вуячич (Словения). Вчера пък се появи и много привлекателна сесия на руския секссимвол по бански.

Двамата участват на турнира в Мадрид, където Григор постигна най-голямата си победа над номер 1 в света Новак Джокович. След този исторически двубой българина подчерта, че неговата приятелка му казала някои надъхващи слова, които той няма да забрави цял живот.

Може пък след тази победа Григор и Мария да решат, че няма смисъл да крият връзката си. Гришо излиза днес след 20:00 часа срещу Станислас Вавринка в 1/8 финалите от надпреварата, докато Мария Шарапова ще игра със Забине Лисицки при жените.

Ето и чаканото доказателство за връзката им:







2 nhận xét:

  1. [img] http://sporta.bg/pictures/4015724_273__4 [/img]

    Мария Шарапова за пореден път бе атакувана с въпрос за отношенията ѝ с българския ѝ колега Григор Димитров.

    Това се случи на организиран онлайн чат в официалния сайт на турнира в Щутгарт, на който рускинята се пуска през тази седмица.

    Логично хубавата Маша бе затрупана с въпроси от феновете, като освен обичайните питания, имаше и такива, свързани с личния живот на звездата.

    Тя бе попитана, дали би приела поканата на Рафаел Надал, ако испанецът иска да се срещне с нея, а лаконичният ѝ отговорът бе, че Матадора от Майорка не е неин тип.

    Последва въпрос, има ли истина в слуховете за нея и Григор Димитров, на който рускинята отговори повече от загадъчно: "Забавно е, че ме попита точно това", с което още повече подхрани съмненията на фенове и журналисти.

    Слуховете, че Маша и Гришо са нещо повече от приятели, циркулират в публичното пространство от доста време, но засега двамата нито потвърждават, нито отричат тези информации.

    Trả lờiXóa
  2. [img] http://sporta.bg/pictures/4017479_273__4 [/img]
    Григор Димитров не успя да повтори подвига си отпреди няколко дни, когато спечели срещу световния №1 Новак Джокович, и тази вечер отстъпи с 6:3, 4:6, 1:6 на швейцарския тенисист Станислас Вавринка в мач от третия кръг на турнира в Мадрид.
    Жалко.....

    Trả lờiXóa