..


CHÀO CÁC BẠN GHÉ THĂM BLOG CỦA ĐOÀN LHSBUL 69'




Cảm ơn Bạn thăm Trang Blog
của Lưu học sinh học tại Bulgaria khoá 69-75!

ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА БИВШИТЕ ВИЕТНАМСКИ СТУДЕНТИ В БЪЛГАРИЯ 1969-1975Г!


Thứ Năm, 22 tháng 2, 2018

Phạt người hút thuốc vi phạm bằng hình ảnh!

Предложение: Да глобяват пушачите 

Нарушителите на забраната за пушене на закрито да бъдат санкционирани по снимка. По този начин ще бъде улеснен контролът. Това мнение сподели пред Дарик д-р Гергана Гешанова от Коалицията за живот без тютюнев дим.
Снимките могат да са доказателствен материал при налагане на глоби за пушене при положение, че човекът, който подава сигнала, е готов да свидетелства.
Това обаче е свързано и със законодателни промени, обясни д-р Гешанова.
Варна е един от градовете у нас, където забраната за пушене напоследък не се спазва стриктно, забелязали са противниците на тютюневия дим. Те насочват към Регионалните здравни инспекции сигнали на граждани, подадени чрез сайта на организацията. Граждани се жалват за пушене основно в заведения, като има сигнали за тютюнев дим в офиси, училища и дори лекарски кабинети.
Планираното затягане на контрола върху забраната за пушене в заведенията, което здравното министерство предлага, ще доведе до намаляване на нарушенията, смятат борещите се за живот без тютюнев дим. /dariknews.bg

2 nhận xét:

  1. привет, я просто хочу сказать всем, что я получил свой ссуду в размере 1000000,00 долларов от инвестиционной программы ссуды мистера Бена и 100 законных контактов по электронной почте: 247officedept@gmail.com или напишите ему на WhatsApp + 1-989-394-3740. если вы ищете финансирование 100 по низкой ставке 2 ставки взамен.

    Trả lờiXóa