..


CHÀO CÁC BẠN GHÉ THĂM BLOG CỦA ĐOÀN LHSBUL 69'




Cảm ơn Bạn thăm Trang Blog
của Lưu học sinh học tại Bulgaria khoá 69-75!

ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА БИВШИТЕ ВИЕТНАМСКИ СТУДЕНТИ В БЪЛГАРИЯ 1969-1975Г!


Thứ Bảy, 9 tháng 7, 2016

За наc, U70

http://www.urology.bg/kak-se-lekuva-uvelichena-prostata-lazerni-i-bezkruvni-operacii/

3 nhận xét:

  1. http://www.lekar.bg/2014/12/01/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B8/

    Trả lờiXóa
  2. Bạn bị Phì đại Tiền liệt tuyến: Hãy dùng hạt bí đỏ, ăn thường xuyên, hạt dưa hấu cũng có ích, hãy uống nước râu ngô hàng ngày!
    1. Тиквени семки
    Тиквените семки се използват от лекари в Германия за лечение на трудно уриниране, което говори за разширения на простатата. Семената съдържат диуретични свойства и изобилие на цинк, който помага за поддържане на имунната система. Най-вкусният начин да консумирате тиквени семки е като и ядете сурови. Обелете ги и не слагайте сол. Можете също така да си направите чай – счукайте шепа тиквени семки и ги сложете на дъното на буркан, напълнете го с вряла вода и оставете да изстине до стайна температура. Прецедете и пийте по чаша чай от тиквени семки на ден.
    Можете да използвате и чай от диня за пречистване на уринарния тракт, за да промие системата и да помогне с проблеми с пикочния мехур и проблеми с простатата. Изяжте парче диня и отделете семките в чаша. Полейте семките с вряла вода, оставете да изстине и пийте по една чаша в продължение на 10 дни.

    3. Царевична коса
    Царевичната коса се използва от десетилетия за облекчаване на симптомите на увеличената простата. Вземете царевичната коса от 6 кочана (може да се изсуши и да се използва по-късно). Сложете 250 мл вода да заври и сложете царевичната коса Прецедете и пийте по 3 чаши на седмица.

    Trả lờiXóa
  3. Лечение на хиперплазия на простатата
    Прогресирането на ДПХ значително влияе върху качеството на живот на мъжете, но рядко е животозастрашаващо състояние.
    • При слабо увеличение на простатната жлеза и липса на остри симптоми се прилага диета, която често води до подобрение и възвръщане размерите на простатата:
    – Намалете консумацията на мазни меса, млечни продукти и рафинирани въглехидрати.
    – Предпочитайте храни, богати на цинк. Установено е, че нормално в простатата се съдържа няколко пъти по-голямо количество цинк, отколкото във всеки друг орган в човешкото тяло. Проучвания показват, че цинкът блокира превръщането на тестостерона в дехидротестостерон.
    – Селенът подобрява вътреклетъчната обмяна и микроциркулацията, което осигурява необходимите хранителни вещества на простатата и регулира клетъчния растеж. Действа антиоксидантно и имуностимулиращо.
    – Редовно консумирайте леща, ядки и царевица. Те са с високо съдържание на глутаминова киселина – аминокиселина, възпрепятстваща растежа на клетките на простатата.
    – Избягвайте кофеиновите напитки, тютюнопушенето, алкохола и пикантните храни.
    При умерени симптоми класическата медицина предписва медикаменти, облекчаващи спазмите и честотата на уринирането. Съществуват два вида лекарства, които се предписват при хиперплазия на простатата.
    – Алфа-блокерите отпускат гладката мускулатура на кръвоносните съдове, простатната жлеза и шийката на пикочния мехур. Тези лекарства нямат добър ефект при всички мъже. Някои от страничните ефекти включват замаяност, умора и обърканост.
    – Инхибиторите възпрепятстват дейността на ензима 5-алфа-редуктаза да превръща хормона тестостерон в DHT, в резултат на което увеличената жлеза може да спадне с 20% и страданието да се облекчи. Тези лекарства също не помагат при всички пациенти. Страничните ефекти се изразяват в: спад на сексуалния нагон, трудно постигане на ерекция, проблеми при еякулация и др.
    Лечението на тежките форми според класическата медицина е оперативно.

    Trả lờiXóa